“Şcoala care promovează sănătatea.”

Politică de confidenţialitate

Numele şi reputaţia Grupului Şcolar Gheorghe Marinescu s-au construit pe încredere. De aceea, această politică de confidenţialitate se referă la informaţiile pe care Grupului Şcolar Gheorghe Marinescu le deţine prin intermediul serviciilor disponibile pe siteul nostru, prosanitar.ro ("Siteul"), şi felul în care pot fi folosite acestea. Prin folosirea serviciilor noastre şi prin accesarea siteului, vă daţi acordul pentru colectarea de informaţii şi pentru practicile de folosire a acestora, descrise de această politică de confidenţialitate. Dacă vor interveni schimbări, vom schimba aceste prevederi pe site si vom schimba data de la începutul acesteia.

Dacă aveţi întrebări despre politica de confidenţialitate vă rugăm să ne contactaţi la info@prosanitar.ro

Informaţii despre dumneavoastră. Adunăm diferite tipuri de informaţii pe siteul nostru. Adunăm "informaţii personale", care sunt informaţii pe care le putem folosi pentru a vă identifica, cum ar fi numele şi adresa. De asemenea adunăm "informaţii nepersonale", care sunt informaţii care nu vă identifică neapărat pe dumneavoastră. Exemple de informaţii nepersonale: zona de provenienţă şi sexul. De asemenea monitorizăm "Informaţii totale", care reprezintă informaţii despre folosirea siteului, de exemplu: pagini vizitate. Informaţia pe care o colectăm depinde de serviciile pe care le folosiţi pe siteul nostru. Putem aduna informaţii care vă identifică personal când trimiteţi comentarii, intrebări sau sugestii către Grupului Şcolar Gheorghe Marinescu.

Copii. Site-ul nostru are audienţă generală, nu este destinat şi nu intenţionează să adune Informaţii Personale de la copii sub vârsta de 13 ani. Avem rugămintea ca părinţii să supravegheze copiii care sunt online.