“Şcoala care promovează sănătatea.”

IX B, X B, XI A si XII C - clasele calificate la Turneul Final al Campionatului de Fotbal - Editia de Primavara 2019 - LTGM

2019-03-06


Dupa cele 3 etape care au avut loc la sfarsitul saptamanii trecute si inceputul acestei saptamani, se cunosc echipele calificate la Turneul Final, eveniment la care au obtinut accesul clasele cu punctajul maxim dupa faza grupelor (nivel de clasa).

Partidele de fotbal jucate au evidentiat elevi cu o buna tehnica de joc, un spirit de echipa combativ si multa disciplina atat pe teren cat si in afara acestuia, astfel ca pana la acest moment nu putem vorbi de nicio eliminare de joc. Rezultatele la Sectiunea Stiri pe site.

Mai putin placuta a fost experienta elevilor clasei a XII-a A care nu au onorat niciun meci in care au fost programati fiind astfel singura clasa care nu a participat la competitie, facand astfel din meciul direct XII C/ XII B, jocul care a stabilit calificata la turneul final.

La Turneul Final, partidele care vor incepe de Vineri 8.03.2019, ora 13 vom cunoaste in urma tragerii la sorti de Joi, ora 11, ordinea in care acestea se vor disputa in sistem fiecare cu fiecare, la final echipele laureate ale editiei de primavara ale competitiei.

Mult succes invingatorilor, felicitari invinsilor!

A consemnat,
Dir. Prof. Cristian Vulc