“Şcoala care promovează sănătatea.”

David Orosan (IX A, LTGM) - calificat la Olimpiada Nationala de Geografie - Targu Mures, 2019

2019-03-19


Pentru un pasionat de intelegerea tainelor geografice, rezultatul obtinut in data de 9 martie 2019 in cadrul OLJ Geografie apare ca unul firesc - Locul I la clasa a IX-a si reprezentarea LTGM la cel mai inalt nivel al unei competitii geografice - Olimpiada Nationala de Geografie care in 2019 va fi gazduita chiar de orasul nostru, Targu Mures.

Elevului David Orosan din clasa a IX-a A - profil Stiinte ale naturii - intensiv limba engleza i se datoreaza performanta obtinuta care vine sa ii intregeasca alte calificari si rezultate foarte bune inclusiv participari la etape nationale obtinute in scoala gimnaziala.

Ii dorim mult succes bobocului nostru, rezultate pe masura pregatirii si asteptarilor personale la faza nationala, iar Targu Mures sa ii poarte noroc intrucat in Geografie termenul ACASA il reprezinta orice loc de pe Pamant.

Felicitari sincere si doamnei profesoare drd. Andreea Maria Craciun pentru pregatire si coordonare, acest rezultat a fost asteptat in LTGM de foarte multi ani, dupa calificarile succesive obtinute in anii 2006 si 2007 de Sanda Rosca (actual cadru didactic al UBB Cluj Napoca, Facultatea de Geografie).

Aspiratii cat mai inalte David si sa te inalti prin pasiunea ta spre culmile geografiei!

A consemnat,
Director Prof. Cristian VULC