“Şcoala care promovează sănătatea.”

Alexandra Detesan (XII A, LTGM) - Locul II la Olimpiada Judeteana de Limba si Literatura Romana, 2019

2019-03-19


O performanta notabila este cu adevarat ceea ce a obtinut eleva Alexandra Detesan din clasa a XII-a A - profil Stiinte ale naturii - intensiv Limba engleza prin rezultatul consemnat la OLJ de Limba si Literatura Romana - sectiunea clasica pe disciplina - LOCUL II pe judetul Mures la clasa a XII-a.

Rezultatul este cu atat mai meritoriu cu cat acesta vine in completarea altor participari si rezultate frumoase pe care eleva noastra le-a obtinut si in anii anteriori mai ales la concursurile literare dar si in cele care ii pun in valoare capacitatea creativa, rationamentul si o judecata de valoare.

La acest rezultat a contribuit pregatirea oferita elevei noastre de catre doamna profesoara Cristina Ligia Matei, careia ii adresam felicitari si succese pe linia continua a reprezentarii LTGM la astfel de concursuri si competitii scolare cu rezultate evidente pentru catedra si scoala!

Mult succes in continuare Alexandra, acest rezultat sa incununeze o munca de mai multi ani in care scoala a fost un punct de sprijin in pregatirea si formarea ta personala!

A consemnat,
Director Prof. Cristian VULC